باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خانه » سوغاتی » صنایع غذایی » غذاها » کوکوی لوبیا سبز ؛ پیش غذای خوشمزه
17396 بازدید

کوکوی لوبیا سبز ؛ پیش غذای خوشمزه

کوکوی لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز
کوکوی لوبیا سبز ، یکی دیگر از غذاهای اصیل تبریز است که به دلیل طعم، عطر و خاصیت غذایی ارزشمند آن، در سطح وسیعی تهیه و میل می‌شود.

آشپزها و بانوان هنرمند این سرزمین، با استفاده از موادی مانند لوبیا سبز، هویج، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ، مغز گردو، زعفران، پیاز، شیر، زردچوبه، نمک و فلفل به طبخ و تدارک آن می‌پردازند.

این غذای بومی معمولا در سراسر شهرهای دیگر کشور نیز با کمی تغییر در سبک تهیه و مواد اولیه، تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد اما در تبریز آن را به عنوان نوعی پیش‌غذا در کنار سوپ و سایر خوراکی‌های خوش‌‌طعم و وسوسه‌انگیز میل می‌کنند.

مواد لازم:

  • لوبیا سبز خرد شده ۷۰۰ گرم
  • هویج نگینی شده ۴ عدد
  • پیاز خرد شده بزرگ ۱عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
  • سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط ۴عدد
  • تخم مرغ ۵-۶عدد
  • زرشک ۲/۳ پیمانه
  • نمک و ادویه به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.

گوشت را به پیاز سرخ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.

تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید، سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید.

در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو را داخل ماهی تابه سرخ کنید.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه