کوکوی لوبیا سبز ؛ پیش غذای خوشمزه
کوکوی لوبیا سبز
کوکوی لوبیا سبز ، یکی دیگر از غذاهای اصیل تبریز است که به دلیل طعم، عطر و خاصیت غذایی ارزشمند آن، در سطح وسیعی تهیه و میل میشود.
آشپزها و بانوان هنرمند این سرزمین، با استفاده از موادی مانند لوبیا سبز، هویج، سیبزمینی، تخممرغ، مغز گردو، زعفران، پیاز، شیر، زردچوبه، نمک و فلفل به طبخ و تدارک آن میپردازند.
این غذای بومی معمولا در سراسر شهرهای دیگر کشور نیز با کمی تغییر در سبک تهیه و مواد اولیه، تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد اما در تبریز آن را به عنوان نوعی پیشغذا در کنار سوپ و سایر خوراکیهای خوشطعم و وسوسهانگیز میل میکنند.
مواد لازم:
- لوبیا سبز خرد شده ۷۰۰ گرم
- هویج نگینی شده ۴ عدد
- پیاز خرد شده بزرگ ۱عدد
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
- سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط ۴عدد
- تخم مرغ ۵-۶عدد
- زرشک ۲/۳ پیمانه
- نمک و ادویه به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.
گوشت را به پیاز سرخ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید، سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید.
در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو را داخل ماهی تابه سرخ کنید.