امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خانه » مشاهیر و مفاخر » نویسندگان » علی‌اصغر وهاب‌زاده ؛ نویسنده، پژوهشگر، سرمایه‌گذار
3633 بازدید

علی‌اصغر وهاب‌زاده ؛ نویسنده، پژوهشگر، سرمایه‌گذار

علی‌اصغر وهاب‌زاده
(۱۳۲۳ش، تبریز ـ در قید حیات)
نویسنده، پژوهشگر، سرمایه‌گذار

علی‌اصغر وهاب‌زاده

علی‌اصغر وهاب‌زاده معروف به علی پولاد در سال ۱۳۲۳ هجری‌شمسی در تبریز چشم به جهان گشود. ۱۱ ساله بود که پدرش را از دست داد و به ناچار مجبور شد ضمن تحصیل، مشغول به کار شود. پس از اخذ دیپلم از دبیرستان فردوسی روانه ترکیه شد و تحصیلات خود را ادامه داد و در سال ۱۳۵۱ هجری‌شمسی از دانشگاه آتاتورک گواهینامه فوق‌لیسانس مهندسی کشاورزی گرفت.
وی از سال ۱۳۴۶ هجری‌شمسی به‌عنوان سرمایه‌گذار به فعالیت پرداخت و در پیشبرد و ارتقای اقتصاد آنادولی شرقی، تاثیر بسزایی داشت. چندی بعد با مشارکت در یکی از شرکت‌های پیشروی گردشگری در ترکیه، در مناطق مختلفی به ساخت مجتمع تفریحی و هتل اقدام نمود و نزدیک به ۵۰ سال با زندگی در ترکیه، اقدامات سازنده‌ای انجام داد.
وهاب‌زاده ضمن عضویت مجمع نویسندگان ترکیه و جمهوری آذربایجان، در صنعت نیز از بنیانگذاران انجمن صاحبان صنایع و بازرگانان ایرانی مقیم ترکیه می‌باشد که ریاست آن مجمع را نیز برعهده دارد.
این سرمایه‌گذار اندیشمند که به مطالعه و پژوهش علاقه خاصی دارد، از سال ۱۳۶۹ هجری‌شمسی کتب مختلفی را در جمهوری آذربایجان به چاپ رسانده و همچنین در ترکیه و ایران نیز یافته‌های فرهنگی خود را بدون هیچ چشم‌داشتی در اختیار جامعه قرار داده است.
از جمله آثار به چاپ رسیده وی می‌توان کتاب‌های زیر را برشمرد:
بیرداملا سو(۵جلد)، شناسنامه تبریز و پیرامون، سخنان حکیمانه سه‌هزار ساله، حضرت علی(ع)، حکیم عمرخیام و رباعی‌لری، مدنیت‌لرین بولوشدوغو، تبریزلی بایاتی‌لار، و ائشک و بیز.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه