شهرک الماس تبریز ؛ بزرگترین مجموعه تجاری خدماتی شمال غرب
شهرک الماس یکی از بزرگترین مراکز فروش خاورمیانه است که با ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در شمال غرب تبریز ـ منطقه مایان ـ در زمینی به مساحت ۴۳هکتار واقع شده است و این در حالی است که زیربنای آن تا ۲۷۰ هزارمتر مربع نیز قابل توسعه می باشد.
این شهرک هنگام شکل گیری، به منظور ایجاد بورس در حوزه مبلمان و اتومبیل پایه ریزی شده بود اما با تغییر نگرش مدیریتی، نگاه خود را در حد جهانی گسترش داده است و طرح ایجاد نمایشگاههای متعدد مبل و صنایع چوبی، خودرو، موبایل، صنایع دستی و سایر اقلام مورد نیاز مردم را از در برنامه خود جای داده است.
به جز واحدهای تجاری متعدد، مراکز فرهنگی و تفریحی مدرن با رویکرد سنتی و مطابق استانداردهای روز دنیا در دستور کار شهرک قرار گرفته که از آن جمله می توان به سالن سینما، سالن تئاتر، ساختمان آموزشهای فرهنگی و هنری، زمین بازی کودکان و قهوخانه سنتی و تریا اشاره کرد.
این پروژه در ۳ خرداد ۱۳۸۸ با مشارکت شهرداری تبریز و سرمایه گذار داخلی کلنگ زنی شد و در ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۲ فاز اول این شهرک افتتاح گردید.
هر یک از بازارهای شهرک الماس تبریز براساس یکی از انواع سبکهای معماری کلاسیک غربی، سنتی و مدرن طراحی شده اند و آقای مهندس محمد باقری، سرمایه گذار و موسس شهرک، سرپرستی تیم طراحی را به عهده دارند.
زیربنایی که برای ساخت این پروژه پیش بینی شده بالغ بر ۲۷۰ هزار مترمربع می باشد و بخش های زیر را شامل می گردد:
- بازار رویا (۲۰۰ نمایشگاه مبل با مساحت ۲۵۰۰۰ مترمربع)
- بازارچه سنتی ستارخان (زمینی به مساحت ۱۸۰۰ مترمربع)
- بازار موبایل (۲۴۰ واحد تجاری)
- پاساژ مروارید (پاساژ ۳ طبقه به مساحت ۵۴۰۰۰ مترمربع)
- قصرهای طلایی (۲۰۰ واحد تجاری)
- بازار خودرو (زمینی به مساحت ۱۸۰۰۰ مترمربع)
- پارکینگهای طبقاتی
- قهوه خانه سنتی پیاله
- محوطه فرهنگی در فضای باز
- نمایشگاه صنایع دستی
- محوطه ویژه تفریح کودکان
- سردرب ورودی و مجسمه سرداران مشروطه
- آبنمای داخلی میدان بزرگ شهرک
- کلبه های چوبی
- و …
سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تبریز
اگر شهرداری دست از سر این شهرک بردارد اهالی شهرک خودشون این شهرک را اداره میکنن اعضای خائن شهرداری منطقه ۶ خیلی در حق شهرک خیانت میکنن