تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خانه » مشاهیر و مفاخر » علما و فضلا » سید عبداله فاطمی نیا ؛ خطیبی از تبار اولیای الهی
2869 بازدید

سید عبداله فاطمی نیا ؛ خطیبی از تبار اولیای الهی

سید عبداله فاطمی نیا

سید عبد اله فاطمی نیا در سال (۱۳۱۷) در شهر تبریز دیده به جهان گشودند.

پدر بزرگوارشان از علماء و عارفان بزرگ در عصر خویش به شمار می رفتند. از همان کودکی تحت تربیت این ولی الهی قرار می گیرند. اندکی بعد ایشان را نزد حضرت آیت الله مصطفوی تبریزی(عارف کبیر و از شاگردان حضرت آیت الله میرزای قاضی) جهت تربیت و علم آموزی قرار می دهند.

قریب به ۳۰ سال تحت تربیت ظاهری و باطنی این مرد عظیم قرار داشتند. ضمن اینکه تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال می نمودند. پس از آیت الله مصطفوی ، ایشان محضر بزرگانی چون حضرت علامه محمد حسین طباطبایی،حضرت آیت الله الهی تبریزی (برادر علامه طباطبایی)، حضرت آیت الله محمد تقی آملی، حضرت آیت الله بهاءالدینی، حضرت آیت الله بهجت، و دیگر بزرگان را درک نموده، تا جایی که از اصحاب سرّ ایشان می گردند. از طرفی می توان گفت که ایشان با یک واسطه، از شاگردان حضرت میرزای قاضی می باشند. چرا که تقریباً تمامی اساتیدشان از شاگردان سرّ حضرت آیت الله قاضی بودند.
تخصص ایشان در علم رجال و عرفان نظری و عملی کم نظیر است. با این حال ایشان خود را با منابر عمومی کاملاً مکتوم نموده اند. تا جایی که اغلب، تنها ایشان را به عنوان یک خطیب توانا و یک استاد، می شناسند!

شاید بتوان گفت که بزرگترین ویژگی ایشان کتمان و مکتوم بودنشان است! ایشان را کوهی از تواضع می توان یافت. این فرموده بزرگان است که:
«آقای فاطمی نیا قطعاً از اولیاء خدا هستند»
ویژگی دیگر این بزرگ مرد الهی عشق عجیب ایشان به اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) است.
گفتنی است وی نزدیک به ۳۰ سال نزد مصطفوی تبریزی(از شاگردان میرزای قاضی) شاگردی کرد و تحت تعلیم و تربیت وی قرار داشت و همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال می نمود. پس از مصطفوی، او در حضور بزرگانی چون علامه طباطبایی، الهی تبریزی (برادر علامه طباطبایی)، محمد تقی آملی، بهاءالدینی، بهجت و … که بیشترشان شاگردان قاضی بزرگ بودند قرار داشت، تا جایی که از اصحاب سرّ ایشان بود.

از این رو وی با یک واسطه، از شاگردان میرزای قاضی می باشد.
تخصص او در علم رجال و عرفان نظری و عملی کم نظیر است. با این حال او خود بیشتر به خطابه در منابر عمومی اشتغال دارد.

تألیفات
شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره، پیاده شده سخنرانی های وی در این زمینه است.دوره سه جلدی «کتاب نکته‌ها از گفته‌ها» (گزیده ای از سخنرانی‌های استاد فاطمی‌نیا) ، روضه‌های استاد فاطمی‌نیا و فرهنگ انتظار.
همچنین از وی مقالات زیادی در نشریات مختلف به چاپ رسیده است.

برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه