خبرگزاری های رسمی تبریز در فضای مجازی
خبرگزاری های رسمی تبریز در فضای مجازی
خبرگزاری ها رکن اساسی در فرایند اطلاع رسانی و تولید خبر به شمار می روند؛ رکنی که کارایی آن نیازمند زیرساخت های لازم، مهارت، تخصص، عملکرد حرفه ای و فعالیت مبتنی بر اصول است.
از نظر لغوی، واژه « خبرگزاری » یک اسم مرکب است که از ۲ بخش عربی و فارسی تشکیل شده و معنای آن «ابلاغ و رسانیدن خبر»، «اطلاع و گزارش دادن خبر» و «عمل خبرگزار» است.
«دهخدا» در فرهنگ لغت خود در تعریف واژه خبرگزاری می نویسد:
«خبرگزاری، عمل فراهم آوردن خبر و در اختیار منابع پخش چون رادیو، روزنامه یا اداره ای گذاردن است که خبرها را به دست می آورد و منتشر می کند.»
در تعریف های جدیدتر از خبرگزاری اما مراکز دریافت خبر از خبرگزاری ها بیشتر شده اند.
در سال های گذشته، موسسه ها و پایگاه های اینترنتی که خود را « خبرگزاری » معرفی می کنند، گسترش قابل توجهی داشته اند؛ خبرگزاری هایی که بر اساس آیین نامه «تاسیس و نحوه فعالیت خبرگزاری های غیردولتی» مصوب ۲۵ اردیبهشت سال ۱۳۸۴خورشیدی، توانسته اند از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت دریافت کنند.
در همین چارچوب هیات نظارت بر مطبوعات در جلسه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ خود نیز شماری از تقاضاهای صدور مجوز نشریات را مورد بررسی قرار داد که طی آن ۲۴ پایگاه اطلاع رسانی مجوز تاسیس و فعالیت دریافت کردند.
مدیران مسئول خبرگزاری ها در صورت علاقمندی می توانند تبریز پدیا را در پایگاه خود معرفی نموده و یا با قراردادن لینکی در تبریز شناسی با ما همراه باشند.