نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خانه » مشاهیر و مفاخر » دانشمندان » پروفسور بهزاد برادران؛ از دانشمندان یک درصد دنیا
836 بازدید

پروفسور بهزاد برادران؛ از دانشمندان یک درصد دنیا

پروفسور بهزاد برادران؛ از دانشمندان یک درصد دنیا

پروفسور بهزاد برادران، استاد ایمونولوژی، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی و مدیر گروه ایمونولوژی پزشکی، از دانشمندان یک درصد دنیا بوده که در این مجال به معرفی کوتاهی از ایشان پرداخت می شود:
بهزاد برادران در سال ۱۳۴۸ هجری شمسی در شهر گوگان به دنیا آمد. پدر و مادرش هر دو از علاقمندان علم و دانش بوده و لذا ایشان را از کودکی در جهت کسب علم و دانش تشویق نمودند.
وی مراحل مختلف درسی خود را هر سال با موفقیت بالایی سپری کرد تا اینکه بعد از آزمون کنکور، در رشته علوم آزمایشگاهی تحصیلات خویش را در دانشگاه علوم پزشکی تبریز شروع نمود و پس از اخذ مدرک کارشناسی، در کنکور کارشناسی ارشد، با رتبه اول کشوری در رشته ایمونولوژی پذیرفته شد.
پس از اتمام تحصیلات کارشناسی ارشد، در سال ۱۳۸۴ در مقطع دکترای تخصصی ایمونولوژی قبول شد و تحصیلات خویش را در دانشگاه تربیت مدرس تهران ادامه داد تا اینکه در این مقطع برای توسعه مطالعات خویش، با یک فرصت مطالعاتی عازم کشور استرالیا شد و تحقیقات خویش را در زمینه سیگنالینک سلولهای سرطانی انجام داد.
دکتر برادران در سال ۱۳۸۸ به عنوان استادیار ایمونولوژی در دانشکده پزشکی تبریز مشغول فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی گردید و سال بعد مرکز تحقیقات ایمونولوژی را تاسیس نمود تا کارهای تحقیقاتی دانشجویان در زمینه ایمونوتراپی سرطان و بیماریهای مرتبط با ایمونولوژی در این مجموعه انجام پذیرد.
در سال ۱۳۹۴ هجری شمسی به عنوان مسئول حیطه علوم پایه المپیاد، هدایت دانشجویان علوم پزشکی را برعهده داشت که باعث شد سالهای متمادی، دانشجویان مدالهای طلا، نقره و برنز کشوری را دریافت نمایند.
پروفسور برادران در همین سال به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت و سال بعد به عنوان دبیر اجرایی، سیزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی را با موفقیت در تبریز برگزار نمود.
وی در شهریور ماه ۱۳۹۵ برای اخذ فلوشیپ ایمونوتراپی سرطان، به کشور استرالیا سفر کرده و دوره مربوطه را در دانشگاه کوئینزلند استرالیا گذراند.
این استاد فرهیخته در طول سالهای متمادی، به واسطه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، چندین بار عنوان استاد نمونه و پژوهشگر برتر دانشگاه را از آن خود کرده است. همچنین در طول این سالها مرکز تحقیقات ایمونولوژی را با موفقیت مدیریت نموده بطوری که این مرکز توانسته در بین بیش از ۳۰۰ مرکز تحقیقاتی، چندین سال رتبه دوم کشوری و در سال ۱۴۰۰ نیز رتبه اول کشوری را اخذ کند.

دکتر برادران از دوران شکوفایی فعالیتهای علمی خود تا کنون به انجام بیش از ۱۰۰ طرح تحقیقاتی و راهنمایی بیش از ۱۰۰ پایان نامه در سطح دکترای تخصصی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی توفیق یافته است. همچنین با تلاش در راستای توسعه علم ایمونولوژی، تفاهم نامه های همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی با کشورهای دانمارک، ایتالیا، استرالیا، آمریکا و … منعقد و همکاری مشترک با آن کشورها آغاز شده که به انتشار بیش از ۷۰ مقاله مشترک منجر گردیده و در کنار آن توانسته ایم چندین دانشجوی دکترای مشترک به آن کشورها اعزام نماییم.

بخشی از مدارج، اقدامات و افتخارات:
– رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد (سال ۱۳۸۰)
– رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی (از سال ۱۳۸۹ تاکنون)
– پژوهشگر برتر دانشکده پزشکی (سال ۱۳۹۲)
– پژوهشگر برتر دانشگاه (سال ۱۳۹۳)
– استاد نمونه دانشگاه (سال ۱۳۹۴)
– فناور برتر دانشگاه (سال ۱۳۹۴)
– مسئول حیطه علوم پایه المپیاد پزشکی (سال ۱۳۹۶-۱۳۹۴)
– پژوهشگر برتر دانشگاه (سال ۱۳۹۶)
– پژوهشگر برتر جشنواره استانی (سال ۱۳۹۶)
– حامی برتر از تحقیقات دانشجویی (سال ۱۳۹۶)
– عضو هیات مدیره انجمن ایمونولوژی ایران (سال ۱۴۰۰-۱۳۹۷)
– قائم مقام پژوهشکده سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی (سال ۱۳۹۷)
– انتخاب بعنوان عضو بورد ایمونولوژی (سال ۱۳۹۸)
– پژوهشگر برتر جشنواره رازی (سال ۱۳۹۸)
– انتخاب به عنوان مدیر گروه ایمونولوژی پزشکی (سال ۱۳۹۸)
– دانشمند ۱% دنیا (از سال ۱۳۹۸ تاکنون)
– ارتقاء به مرتبه استادی (سال ۱۳۹۹)
– پژوهشگر برتر دانشگاه (سال ۱۳۹۹)
– مطرح شدن به عنوان مرجعیت علمی در رشته ایمونولوژی در ایران (سال ۱۳۹۹)
– سردبیری مجله ایمونوآنالیز، با همکاری مرکز تحقیقات آنالیز داروئی (سال ۱۳۹۹)
– لوح تقدیر و کاپ رتبه اول جشنواره رازی از دست معاون اول ریاست جمهوری و وزیر بهداشت و درمان (سال ۱۴۰۰)

برچسب ها :
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه