حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خانه » مشاهیر و مفاخر » نویسندگان » احد فرامرز قراملکی ؛ نویسنده، پژوهشگر، استاد برجسته دانشگاه در حوزه منطق و فلسفه
4414 بازدید

احد فرامرز قراملکی ؛ نویسنده، پژوهشگر، استاد برجسته دانشگاه در حوزه منطق و فلسفه

احد فرامرز قراملکی
(۱۰ خرداد ۱۳۴۰، تبریز ـ در قید حیات)
نویسنده، پژوهشگر، استاد برجسته دانشگاه در حوزه منطق و فلسفه

احد فرامرز قراملکی

احد فرامرز قراملکی به سال ۱۳۴۰ هجری‌شمسی در محله قراملک متولد شد. تحصیلات مقدماتی را تا مقطع دبیرستان در زادگاهش فراگرفت و در سن ۱۸ سالگی جهت تحصیل فلسفه اسلامی وارد دانشگاه تهران شد که در سال ۱۳۷۳ هجری‌شمسی با اخذ درجه دکترا در رشته فلسفه و کلام اسلامی از آن دانشگاه فارغ‌التحصیل گردید.
وی از جمله اساتید برجسته کشور می‌باشد که غالب فعالیت خود را به پژوهش و آموزش معطوف داشته و ضمن برگزاری دوره‌های آموزشی در چندین حوزه مختلف ازجمله منطق، دین پژوهی، روش‌شناسی فلسفه و اخلاق، به خلق آثار ارزشمندی نیز توفیق یافته است.
فرامرز قراملکی در کنار فعالیت‌های دانشگاهی در قالب اجرایی و آموزشی، سه نشریه علمی پژوهشی مقالات و بررسی‌ها، اندیشه نوین دینی، و پژوهشنامه اخلاق را سردبیری نموده و عناوینی همچون پژوهشگر نمونه و برجسته دانشگاه تهران (نشان درجه۱و۲ پژوهش)، مدیر پژوهشی برتر دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی کشور، و مدیر پژوهشی نمونه کشور را به خود اختصاص داده است.
راهنمایی و مشاوره بالغ بر ۲۳۰ عنوان رساله کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز بخشی از کارنامه علمی قراملکی می‌باشد که در کنار صدها عنوان کتاب و مقاله علمی پژوهشی وی به چشم می‌خورد. از کتاب‌های دکتر قراملکی به‌عنوان نمونه می‌توان آثار زیر را برشمرد:
منطق (۲جلد)، احیاگر میراث، اخلاق حرفه‌ای، اخلاق حرفه‌ای در تمدن ایران و اسلام، اخلاق حرفه‌ای در فناوری اطلاعات و ارتباطات، اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و اطلاع‌رسانی، اخلاق در سازمان‌های مردم نهاد، اخلاق کاربردی در ایران و اسلام، اصول و فنون پژوهش در گستره دین پژوهی، پرده پندار، جستار در میراث منطق دانان مسلمان، درآمدی بر اخلاق حرفه‌ای، روش‌شناسی مطالعات دینی، روش‌شناسی فلسفه ملاصدرا، دوازده رساله در پارادوکس دروغگو، سازمان‌های اخلاقی در کسب و کار، شرح جامع تجرید الاعتقاد، موانع رشد اخلاقی سازمان‌های ایرانی، موضع علم و دین در خلقت انسان، نظریه اخلاقی محمدبن زکریای رازی، هنر خوب ماندن.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه